Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість разом з доньками Машею і Аліною похвалилася дуже незвичайними вбраннями, привітавши українців з Днем вишиванки, який прийнято відзначати 16 травня. Так, артистка приміряла смарагдовий комбінезон і чорну накидку, прибрану яскравими неоновими квітами, а ось дівчата позували в чорній сукні з помаранчевими вставками і класичній білій вишиванці з синьою спідницею.

"Як круто, що вишиванку сьогодні можна використовувати як сучасний, трендовий лук! Чия вишиванка вам подобається більше?", - поцікавилася Полякова. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "У Аліси звичайно ж. У неї у єдиної вишиванка! 😉👍, "Для Маші поприкольніше вийшло 👌", "Оля це що вишиванка...", " Маша як на мене найгарніша, Оля без обід. Ти красуня спору немає)", "Машкіна найкраща😻😻😻", "Звичайно ж молодшої!!!!", "Це у вас вишиванка? 😂😂😂".

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.