Українська співачка Настя Каменських, яка ретельно приховує від преси своє особисте життя, зокрема свого коханого, проте сімейні фото на її сторінці в Instagram вряди-годи таки з'являються . Нещодавно

Нещодавно Настя Каменських опублікувала фото з найріднішими людьми – батьками. Її тато відзначив 80-річний ювілей і Настя вирішила привітати батька зі святом, написавши зворушливі слова: "Пап, ми тебе з мамою дуже любимо".

Шанувальники в коментарях приєдналися до поздоровлень. Серед них і зіркові колеги співачки: Катя Осадча, DZIDZIO і, звичайно ж, Потап.

Дехто відзначив, що батько Насті Каменських схожий на голлівудського актора Ентоні Хопкінса: "Копія Ентоні Хопкінса)", "ось я не одна значить така, схожий значить і справді дуже", "і мені теж так здалося", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До слова, наближається 23 травня -дата, коли, за інформацією ЗМІ, улюблена українцями зіркова парочка Потап і Настя мають узаконити свої стосунки.

Нагадаємо, стало відомо, хто буде дружкою на весіллі Каменських і Потапа.

Як повідомляв портал Знай.ua, Потап засвітився з дитиною на руках напередодні весілля

Також Знай.ua писав, Потап гаряче прокоментував нове еротичне фото Каменських.