Сьогодні, 16 травня, в Україні відзначають День вишиванки. У цей день зірки шоу-бізнесу влаштували своєрідний флешмоб в Мережі - вони публікують свої фотографії в національному одязі.

Відомий український продюсер і виконавець Потап теж не залишився байдужим. На своїй сторінці в Instagram він опублікував знімок, на якому відображений у вишиванці і з маленькою дівчинкою на руках, передає Clutch.

Шанувальники почали обговорювати нову публікацію артиста: "Вам личить бути татом маленької дівчинки", "Фото заряджене милотою", "Мені дуже подобаються українські вишиванки!!! Національний одяг дуже гарний!", "Ааа…які лапочки", "Миле фото. Я думаю, що якщо у Потапа народитися дочка, то він буде чудовим батьком", "А що це за дівчинка?", "Потрібно терміново маленьку Олексіївну від старшої Олексіївни".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 16 травня українці святкують Всесвітній день вишиванки.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські аксесуари не тільки прикрашали, а й лікували.

Також Знай.uа писав, що на День вишиванки можна виглядати приголомшливо: що в тренді цього року.