Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що взяла участь в дивній фотосесії у ще більш дивному образі. На фотографії, яку в цей раз опублікувала скандальна балерина, вона постала на огляд публіки в леопардовій міні-сукні, яка ледь прикриває попу. При цьому рукави цієї сукні плавно переходять в рукавички, покриваючи долоні і пальці. На ногах Волочкової масивні леопардові босоніжки на величезних підборах. Волосся Анастасії незвично красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж.

Балерина сфотографована на дивному коричневому тлі, вона розкинула руки в сторони, а ногами зайняла улюблену "стійку". У підписі до фотографії Анастасія Волочкова повідомила про те, хто допомагав їй створити цей образ: "Look bu @studio_lenina555 Олена Галіцина". І, схоже, Волочкова вирішила відкрити коментарі до цієї фотографії.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як ми вже повідомляли, не так давно скандальна балерина відключила можливість коментувати її фотографії в Instagram, що засмутило її шанувальників і позлило хейтерів. Хоча сама балерина невпинно хвалилася тим, що більше не отримує погані коментарі від "недолюблених, заздрісних і некрасивих" жінок. Тепер же, мабуть, не втрималася і таки відкрила коментарі. Звичайно, користувачі не упустили можливості поглумитися над Волочковою, хоча є і ті, хто хвалить Настю і її образ.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.