Зовсім нещодавно українська співачка Ані Лорак виклала у своїх соцмережах знімок, на якому вона зображена у вишуканій куртці оверсайз і короткому чорному топі.

Передає Clutch

Але фанати звернули увагу не на зовнішність Кароліни, а підпис під фото:

"Надихати, милувати, дарувати нове життя — справжнє призначення жінки". — говорить підпис знімка.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Багато дівчат жорстко відреагували на такі слова: «Що за маячня, блін? Ніякого призначення немає. Тупа»,»Не пишіть маячню», «Жіночого призначення не існує, дівчина має право вибирати, що хоче робити і не зобов'язана робити так, щоб усім сподобатися і догодити», «Ви це зараз всерйоз? Кароліна, не несіть нісенітниці».

Варто нагадати, що Українська співачка Ані Лорак, яка активно будує кар'єру в Росії, любить зухвало-сексуальні образи. При чому вона використовує подібні вбрання не тільки на сцені.

днями артистка розмістила відверті фотографії в нижній білизні з чергової фотосесії і показала фанатам свої бездоганні форми. Відповідний знімок з'явився в Instagram.

насправді спокусливий кадр був рекламою піжами, але цей факт ніяк не відштовхнув шанувальників.

"Тепер у мене з'явилася улюблена піжама. Красива колекція з шовку. Я в захваті! )Те, що потрібно дівчаткам", - написала артистка.

Фоловерів в коментарях обдарували Ані Лорак безліччю компліментом і відзначили, що її фігура здатна звести з розуму і навіть називали її ідеальною.

"Чому така ідеальна", "Фігура здатна звести з розуму 💋 Наша Леді Досконалість, ти занадто прекрасна 💎🔥", "Красиво 😍", "Ти ще гарнішою стала😊🔥", "Вогонь 🔥🔥🔥 просто шикарна😘", "Красиво 😍", "Ідеальна", "Красуня!!!💝❤️💗😍😍😍🌹🌹🌹", "Божественно!!!❤️", "Ідеально🔥🔥🔥🔥🔥😻😻😻😻😻", "Я навіть не впізнала, яка красуня щастя вам жіночого❤️❤️❤️❤️", "Дуже жіночна, ніжна і красива!!!", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Лорак "висунула" Кіркорова у президенти

Як раніше повідомляв "Знай.ua", 40-річна Лорак роздяглася на очах мільйонів

Також "Знай.ua" писав про те, що Дочка Лорак вперше вийшла на сцену