Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує у сміливому образі.

Так, на знімках, які з'явилися в записі моделі, вона постала на огляд публіки в образі нареченої. Кім Кардашьян відображена верхи на дивній тварині, яка нагадує білого коня, однак вона виглядає неприродно. Зірка вбралася у вузький білий комбінезон, який підкреслив усі вигини її тіла. Вона запустила руки в довге розпущене волосся, а на її обличчі легкий макіяж і млосний вираз. У підписі до фотографії Кім Кардашьян розповіла про нову колекцію власного бренду.

"Моя нова колекція від Mrs.West натхненна тим, що @makeupbymario створив для мене в день мого весілля. Все в цій колекції особливе для мене, від упаковки до універсальних тіней і назв відтінків! Я так рада бачити всі образи, які ви, хлопці, створюєте з цією колекцією! Початок моєї п'ятої річниці весілля у п'ятницю, 05.24 о 12:00 за тихоокеанським часом, на онлайн KKWBEAUTY.COM #KKWBEAUTY", - написала модель.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Багатьом сподобалася фотографії, і вони засипають Кардашьян та її незвичайний образ компліментами. Але деякі фоловери світської левиці не в захваті від того, що вона носить такі відверті вбрання і виставляє в мережу такі фото, і радять їй бути скромнішою.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.