Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі. Як виявилося, Катя відправилася у відрядження на Каннський кінофестиваль, а звідти показала фото в компанії гарячого Антоніо Бандераса.

На фотографії, яка з'явилася в записі Каті Осадчої, вона постала на огляд публіки в стильному луці. На ній помаранчеве плаття з відкритими плечима і коміром, а на голові капелюшок у тон цьому вбранню. Волосся Каті розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. Телеведуча похвалилася, що їй вдалося зробити селфі з гарячим іспанським актором Антоніо Бандерасом. Зустрілися вони на пляжі Plage du Majestic, під час Каннського кінофестивалю. Як видно на знімку, актор одягнений у білі штани і чорно-білу смугасту кофту, поверх якої накинув джинсову куртку.

У підписі до фотографії Катя Осадча анонсувала інтерв'ю з Антоніо Бандерасом у своїй програмі "Світське життя". "Скоро у Світському житті! @antoniobanderasoficial на фестивалі в Канні представляє стрічку Педро Альмодовара «Біль і слава». Наша ексклюзивна розмова скоро в ефірі #Cannes2019", - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали обговорювати нову публікацію Осадчої. Одні обговорюють образ телеведучої, а інші вже з нетерпінням чекають інтерв'ю з гарячим іспанським красенем. "Бандерас прямо красень, прямо біля Каті розцвів", "Ви так схожі на свого тата!", "Антон і Катюша, чудова парочка!", "Круто!", "Пощастило Бандерасу, біля такої красуні засвітився", "Очманіти! Який він класний!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.