Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Спокусливі фото співачки частенько з'являються на її сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз 37-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом у стильній сукню.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Надії Мейхер, вона постала на огляд публіки в сміливому образі. Для виходу в люди зірка одягла вузьку чорну сукню оригінального фасону з мереживними елементами, яка підкреслила струнку фігуру і пишний бюст артистки. Поверх цієї сукні Надя накинула чорно-білий піджак оверсайз. Її волосся зібране в охайній зачісці, а на обличчі легкий макіяж. Мейхер стоїть у незвичайному місці, вона поклала руки на боки і променисто посміхається в камеру.

У підписі до фото Надія Мейхер написала: "#трудовыебудни #надеждамейхер #ведуча #nadia #singing Style by: @meiher_by_meiher". Шанувальники в захваті від нової фотографії на сторінці Надії Мейхер. Фанати засипають зірку компліментами в коментарях за її образ і сміливість. Багато також запитують, куди Надя ходила в цьому вбранні.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"А на якій це передачі?", "Хороша", "Красуня, чоловіки штабелями, успіху вам в улюбленій творчості", "Надія, ви прекрасні!", "Ви така красива, ваша усмішка, у вас дуже красива я фігура, а це плаття підкреслює її", "Краса врятує світ", "Шикарна посмішка", "Шикарна, як завжди", "Жінка в мереживах... Красива", "Яка Ви прекрасна!", "Яка ти красива, Надя, ти шикарна жінка з чарівною посмішкою, украв би тебе на побачення", "Приголомшливий образ, ви в ньому просто карколомна красуня", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.