Дружина актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового на відміну від дружини Володимира Зеленського часто тішить шанувальників новими фото у соціальній мережі Instagram. Так, цього разу Ксенія Кошова похвалилася струнким тілом й опублікувала декілька фото в купальнику.

Цікаво, що обидві світлини — чорно-білі. Фотографії зроблені під час відпочинку в Туреччині. На світлинах Ксенія Кошова позує в купальнику. Дружина зірки "Кварталу 95" сфотографувалася на пляжі в чорному купальнику в спокусливих позах. Судячи з підписів, знімки були зроблені під час фестивалю "Весело", в якому брали участь артисти "Кварталу".

"Happy time 😉P. S. Або для тих,хто не встиг зробити фото від @marta_adamchuk під час Фестивалю #весело", - підписала фото дружина зірки "Квартал 95".

Ксенія Кошова є учасницею танцювального колективу Олени Коляденко Freedom Ballet, однак не часто з’являється на світських заходах. Дружина Євгена Кошового народилася в Ялті та навчалася в балетній школі у Москві.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Може й дивно, але танець завжди зі мною…", – підписала Ксенія Кошова під одним з фото.

Прихильники не оминули увагою публікацію Ксенії й написали в коментарях: "Нереальна", "Не уявляю тебе без танцю", "Не дивно зовсім", "Ух ти, яке фото. Яке гарне тіло", "Неперевершено".

Нагадаємо, що акторка студії "Квартал 95" Ірина Сопонару також вразила прихильників відвертим фото з відпочинку. На опублікованих кадрах відома білявка позує на камеру лише у купальнику, вона лежить на білосніжному пляжі, при цьому локація позначена Великобританія.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка Кварталу 95 Олена Кравець долучилася до святкування одного із найулюбленіших свят українців - Дня вишиванки, і поділилася яскравими фото в національному вбранні. Однак уважні фанати відзначили, що Олена любить носити вишиванки не лише з нагоди свята, а і на сцені та повсякденному житті.

Також "Знай.ua" писав, що новообраний президент України Володимир Зеленський на зустрічі з представниками великих міжнародних рекрутингових і агентств. Наразі вже відомо, що Володимир Зеленський обговорював з представниками компаній ініціативу проведення прозорого конкурсу на посади голів ОДА.