Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила яскраву серію знімків, позуючи з коханим чоловіком і кращими подругами в яскравих образах. Так, артистка зізналася, що відправилася на день народження друзів сім'ї в Центральний Будинок Літератора, отримавши масу приємних емоцій.

"Хто вгадав, той молодець!) отже : наші улюблені друзі, обожнювана пара Таня і Олег святкували свій День Народження! А святкують вони завжди разом і завжди креативно, на цей раз - в ЦБЛ ( Центральний Будинок Літератора ) вірніше навіть , його кафетерій )) тематику вечора ви зрозуміли 💚 а я обожнюю тематичні вечірки, і в задоволення вбралася )) більше подробиць в сторіс 😍 але уточнюю, що Олександр Георгійович Філіпенко сам був ініціатором такого фото 💃🏼🙈🔥", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Віра і Костянтин найкрасивіша і найпрекрасніша пара❤️❤️❤️", "Які ви гарні з Костянтином, супер пара щастя вам і любові❤️", "Костянтин Шотаєвич ❤️ раді бачити. Ціни немає такому чоловікові 👍🏻", "Красиві і Щасливі люди на фото!❤️", "Олександр Георгійович улюблений актор, обожнюю ❤️ А ви просто Віра ...... Я взагалі не розумію як можна бути такою гарною 🤦‍♀️❤️👍", "Віра ви з чоловіком 🔥🔥❤️💯👌".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.