Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадром з дня народження кращого друга, виконавця Позитива, якому 19 травня виповнилося 30 років. Так, артистка позувала на неонової вечірці, сидячи на столі і примірявши досить відверте вбрання: коротенькі джинсові шорти, білу майку з глибоким декольте і курточку.

"Neon birthday party @positiff (Неонова вечірка)", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Нереальна фігура😍😍😍😍😍а одяг який 😍😍😍😍", "Особливо цей неон відображається на ногах і на шортиках", "Занадто красива 😻", "Ну все, у мене передозування від краси! Надя, і не соромно?! До чого людей доводиш..😻💔⚡", "Нереальна😻", "Неземна краса🔥", "Вогонь🔥🔥🔥🔥", "Красуня 😍😍😍😍😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.