Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив кумедне фото, на якому ніжно цілує сина Майкла, позуючи з малюком в басейні. Так, артист зізнався, що з дитиною йому буває зовсім нелегко, проте він дуже любить її і активно бере участь у виховних процесах.

"Я дуже сильно вибачаюся, якщо я набрид з малим! Але увійдіть в моє становище))))) в моєму житті з'явилося величезне сонце в особі дружини і до нього зверху ще спустилося ось таке жирне, солодке, медове, масляне щастя! Я не нудотний татусь, не мімімішний. Він деколи страшно дратує. Хочеться запхати його назад туди, звідки я особисто бачив , як він вилазив😂😂😂 і я вам про це теж чесно кажу. Але, звичайно, це все мій гумор. Бачиш, як він посміхається - і відразу все роздратування проходить. Єдине , все ніяк не куплю беруші. Кажуть, допомагає, коли зовсім втомлюєшся від цього звуку крику. Хтось пробував? Лікарі кажуть, що можна беруші, щоб самому не сходити з розуму. Всім відмінною тижня. Обіймаю", - поділився емоціями Топалов. Фолловери не пройшли повз: "Важко перші 18 років", "Молодець, чесний батько. Насправді, у всіх виникає періодично бажання.... засунути назад😂", "Приємно бачити таких батьків! Хіба це може набриднути??", "Хоч хтось щиро пише, без цих рожевих соплів".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.