Розпочинається сезон відпусток. Багато українців замислюються куди б відправитись за новими враженнями. Тримайте поради для вашої ж користі: історії про зірок факапи в поїздках.

Так, з відпусток вже повернулися Леся Нікітю Андрій Шабанов та Жан Гріцфельдт . І їх мандрівки не обійшлись без пригод, - передає "Новий канал".

Андрій Шабанов залишився без автівки в далекій країні

Як розповів Андрій, ця весела історія трапилась кілька років тому в Римі. За його словами, більше тули він ні ногою, і ось чому.

"Ми прилетіли з Лерою (дружина Андрія Лера Бородіна – прим. ред.) до італійської столиці лише на вихідні, і в понеділок мені вже потрібно було бути на Новому каналі. Нічого не віщувало складнощів чи сюрпризів. Була неймовірна погода, ми взяли в оренду машину. Спершу покаталися по місту, але дуже швидко відчули всі принади римського "паркувального пекла". Припаркуватися там нереально, як і в Ізраїлі. Але в Ізраїлі хоча б дорожні знаки дублюються англійською, а в Римі жодного такого я не знайшов", - говорить Андрій.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

І, на жаль, це зіграло не на його користь.

"Отже, у понеділок вранці перед зворотною дорогою в аеропорт ми пішли випити кави біля готелю. Я залишив Леру за столиком, а сам вирішив закинути валізи в машину. Виходжу туди, де стояла наша машина, а її... немає", - додав чоловік.

До вильоту залишилось дві години, годину з яких вони мали витратити на дорогу до аеропорту. Але їхати вже не було на чому.

"Я хапаю свої дві валізи і біжу до поліцейського. Він ні слова не розуміє англійською. Хапаю якусь дівчинку, яка проходить повз, вона мені допомагає порозумітися. І отримую відповідь: "А-а-а-а, так її евакуатор забрав! Там не можна паркуватися". Куди забрав? Ніхто не знає".

Андрію порадили зателефонувати за одним номером, там, мовляв допоможуть.

"Я набираю з мобільного, незважаючи на шалено дорогий роумінг, а мені відповідає система чистісінькою італійською. Потім біжу на ресепшн. Дівчина на реєстрації намагається їм додзвонитися. Я кидаю речі і біжу через квартал до регулювальника. І отримую черговий номер, за яким можна зателефонувати... Зрештою з'ясовується, що мені потрібно заплатити штраф за парковку в недозволеному місці, потім я зможу забрати машину".

В результаті поїздка до аеропорту обійшлась у 400 євро (штраф). Крім того, в авто Андрій забув ще деякі речі. Але, головне, що на рейс встигли.

Леся Нікітюк втратила паспорт

В аеропорту Японського міста Осака Леся Нікітюк залишилась без паспорта, грошей та важливої покупки. Її пограбували.

Леся Нікітюк

"У мене вкрали документи, квиток і 500 доларів, які відкладала на сумку Dolce & Gabbana", – згадує зірка.

Втім зірка не розгубилась.

"Думаєте, я засмутилася? Ні! Просто в аеропортах є такий негласний закон: щось поцупили? Сідай і чекай. З часом повернуть. Так і сталося. Я сиділа, пила безалкогольне японське пиво і чекала. І через якийсь час мені справді повернули мої документи і квиток".

За словами Лесі, грошей своїх вона так і не побачила більше.

Однак це не найцікавіша історія з мандрівок телеведучої. Одного разу вона намагалась провезти цілу ногу хамона, але вона не влізала в багаж.

"Діло було так. Свій день народження пару років тому я святкувала на зйомках. Але тоді ми знімали тревел-шоу на Канарах, тому я була не проти. І знімальна група подарувала мені ногу хамона з чорним копитом. Самі розумієте – негабарит. У багаж не влазить. Але не дарма ж я весела і спритна – швидко знайшла вихід і примотала ногу скотчем до валізи. У Борисполі відразу ж упізнала на стрічці свої речі – ні в кого більше не було сумок із прив'язаними ногами!", - додала вона.

А Жан Гріцфельдт втратив колекцію у Парижі

Ще одна неймовірна історія трапилась з ведучим Нового каналу Жаном Гріцфельдтом під час відвідин Тижям моди в Парижі.

"В рамках Тижня моди виставляли колекцію нашого бренду в шоурумі. У нас із нею були різні рейси, і коли я прилетів у свій аеропорт, побачив, що в мене від неї безліч пропущених. Виявилося, що моя колега загубила валізу. А саме в ній була більша частина нашої колекції", - говорить ведучий.

Їм пощастило, багаж все таки знайшовся, валіза просто випала зі стрічки. Втім на цьому пригоди не закінчились. Чергова чекала вжде в готелі.

"Нашу бронь не підтвердили, не вистачило останньої копії паспорта. Так ми опинилися в центрі Парижа, біля якогось кафе, і зрозуміли, що ночувати нам ніде. Бо поблизу не було вільних готелів. Але тут моїй колезі написав французький бізнесмен, який заспокоював її в аеропорту, коли загубилася валіза. Він запитав, як доїхали, і ми розповіли, що в нас неприємності".

Однак їх новий знайомий запропонував допомогу та запросив на ночівлю до себе.

"У результаті ми ночували у справжніх паризьких апартаментах з каміном", - додав Жан.

На другий день їм пощастило знайти інший готель та благополучно поселитися.

Нагадаємо, Леся Нікітюк ощасливила випадкову людину несподіваним коштовним пдарунком.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нікітюк похвалилась відпочинком в ОАЕ.

Також Знай.ua писав про те, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.