Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже милим кадром, позуючи з найвірнішим другом, псом породи сіба-іну на прізвисько Чічіко. Так, артистка вирушила зареєструвати вихованця, а ще показала джинсову курточку з портретом Чічі на спині.

"Дана ❤️
Завдяки твоєму таланту, нашого Чічу тепер і тут, і там, як кажуть... дуже піднімають настрій такі позитивні і геніальні ідеї)
Дякую🙌🏼😘", - поділилася радісю Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Мілашки🍒🍒🍒", "Яка краса!!!😍😍😍🐕👌❤️❤️❤️", "Ух який пиріжок з повидлом став чі-чі👍😂😂❤️❤️❤️", "Крутяк", "Прикольно😊", "Яка краса!", "Здається, когось поруч з Чічєю на куртці не вистачає...".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.