Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася чуттєвим чорно-білим кадром, позуючи ля ніжної фотосесії. Так, артистка прикрила обличчя розкішним кучерявим волоссям, підкоривши шанувальників одним лише поглядом.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті і почали засипати Тіну компліментами: "Боже мій, яка гарна 😍", "Аааа Цей погляд 😻🔥", "ЯК ЖЕ ГАРНО!!!🤤😻♥️", "богиня 💘😻", "Магічний погляд", "Воооооу просто немає слів", "Боже цей погляд😻💔", "Тін, Ви шалено красива❤", "загадкова така💔", "Скільки естетики в одному фото", "Який зайчик❤️❤️😍", "Боже, яка гарна фотографія😍Ось одне око і волосся, а виглядає бомбісімо😻", "Погляд, який вгадаю з тисячі 💔", "Зачарувала своїм поглядом 😻😻😻😻".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.