Відомий український кліпмейкер і зірка "Орла і решки" Алан Бадоєв дуже активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішив трепетно привітати Володимира Зеленського з перемогою на виборах і інавгурацією, яка відбулася 20 травня. Так, артист виставив спільне фото президента України і його красуні-дружини Олени, написавши масу приємних побажань.

"Сьогодні важливий день!
Я завжди мріяв про те, щоб нашою країною керували люди з людським обличчям, з посмішкою, з гордістю за свою родину, своїх друзів, і кожного, хто живе в Україні. Шлях цієї сім'ї, напевно буде коштувати хорошої книги, а бути може і фільму... Попереду, у них багато дніи і безсонних ночей, складних завдань, і звичайно ж нові перемоги для всіх НАС! ВОЛОДИМИР - впорається, його завзятості сили і духу достатньо, і вистачить на трьох!
Він точно прийшов зробити свою країну краще, я в це вірю. Удачі друзі! Ми з Вами і За Вас!", - поділився радістю Бадоєв. Фолловери не пройшли повз: "Радію за Володимира! Все-таки правильний вибір дружини - це на всі випадки життя 😁😍😍", "Нарешті представники України, це красиві, молоді , освічені люди!!!! Дай Бог йому сил!!! Ми віримо!!!!!!!", "Круто 😀 все дуже правильно сказано 👌", "Віримо, пишаємося, сподіваємося!!!", "Дружина така красуня".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, популярна телеведуча Жанна Бадоєва здивувала шанувальників несподіваною заявою.

Також Знай.uа писав, вийшов новий кліп Олі Полякової, створений Аланом Бадоєвим. Українська поп-діва вже поділилася першими кадрами зі зйомок.