Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона, як і багато інших артистів і політики зворушливо привітала нового президента України Володимира Зеленського з інавгурацією.

Як відомо, сьогодні, 20 травня, у Верховній Раді України відбулася інавгурація новообраного президента країни Володимира Зеленського. І якщо багато людей, зокрема, й колеги актора по "Кварталу 95", прийшли на церемонію інавгурації особисто, то деякі дивилися її у прямому ефірі, а потім почали вітати Володимира Олександровича вже в соцмережах.

Так, Наталя Могилевська, з якою близько 10 років тому Зеленський брав участь у проекті "Танці з зірками", опублікувала відеофрагмент інавгурації, а у підписі до нього привітала Володимира з присягою. Крім того, у своєму привітанні співачка висловила сподівання на реформи і справедливість.

"Вітаю! Дуже сміливий і мужній вчинок. Якщо люди при владі перестануть красти і "дерибанити" бюджет – Україна підніметься всього за пару років. А якщо надра України почнуть працювати на нас, якщо будуть запущені виробництва – покоління українців будуть жити прекрасно. Нехай збудуться реформи, і вистачить витримки, і здоров'я подолати перешкоди. Вірю. Сподіваюся", - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію свого кумира і почали активно коментувати пост Наташі. Фанати приєдналися до привітань Могилевської і пишуть багато приємних слів на адресу нового президента.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".