Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних виходів у світ. Нещодавно співачка презентувала новий пікантний кліп на пісню "Playmate", який на всю просуває у своєму Instagram. Однак цього разу Даша вирішила відійти від реклами власного кліпу і показала миле фото, яке підкорило серця її шанувальників.

Як відомо, нещодавно Даша Астаф'єва публікувала гарячі обкладинки журналу Playboy зі своїми фото. Тепер же вона, мабуть, вирішила показати, що може бути не тільки секс-символом, але і скромною домашньою дівчиною. Зірка опублікувала миле фото, на якому позує на вулиці в яскравому вбранні з маленьким цуценям на руках. Даша вийшла на прогулянку з песиком у червоному спортивному костюмі і таких же кросівках. Її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу, зате є посмішка.

У підписі до фотографії Даша Астаф'єва розповіла про поповнення в родині. "Пролітав тут у нас лелека над будинком... залишив подаруночок. Знайомтеся, білий і пухнастий терорист – ЛунА. #всегдамечталавставатьвпятьутрабезбудильника. Спасибі величезне @shiba_crimean_khan і @yuchi_lee за всі ваші подвиги заради такого щастя", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили зворушливість цього фото, в першу чергу, через милого песика, голова якого стирчить з кофти, куди його закутала Даша.

"Чесно, немає слів… Ваша любов творить чудеса", "Вітаю, це таке щастя", "Супер! Таке позитивне фото", "Даша, вітаємо з поповненням", "Яка краса", "Гарні собачки", "Я б навіть сказала: яке зворушливе фото!", "З поповненням", "Який пухнастий малюк", "Як красиво, бери його, ви круті", "Ти така мила в домашньому і з песиком", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.