Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі. Як виявилося, Катя відправилася у відрядження на Каннський кінофестиваль, а звідти показала фото в неймовірному платті, яке оголило довгі ноги. Цю сукню створив український дизайнер Андре Тан.

На фотографії, яка з'явилася в записі Каті Осадчої, вона постала на огляд публіки в стильному луці. На ній довга темна сукня в дрібний білий горошок оригінального фасону з величезним розрізом, яка також оголила тендітні плечі. Волосся телезірки зібране у витончену зачіску з обідком. Катя променисто посміхається в камеру, стоячи на тлі готелю в Каннах.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.