Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним знімком з менеджером Артемом, трепетно привітавши його з днем народження. Так, артистка зізналася, що просто не може без підтримки цього чоловіка, назвавши його "робочим чоловіком" і відзначивши, що з ним забуває навіть про своїх дітей.

"Артьомушка , @fayniy ! З днем народження! Ну шо політ нормальний? 😂 на другому фото ти ззаду ))) і мені добре!))) спокійно , надійно, настільки що я забуваю де мій телефон, окуляри , документи, діти😂.., тому, що ти мій тил, опора, і я без тебе вже абсолютно точно не можу! Мій робочий чоловік😂😂😂коханий! Будь обов'язково здоровий, необхідний, щасливий, багатий і знаменитий! І звичайно егоїстична я хочу що б ти завжди був поруч, я щаслива з тобою!😘😘😘😘😘😘", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Оля це ваш чоловік ??", ""робочий чоловік", а той що раніше був поламався?", "Запальничка!!!", "Креативно, 👍👍👍👍", "Красиві🤩", "Ох вже ці ноги!!!", "Прям як статуя", "Шикарна👏👏👏", "Пісець тепер Артьомушке)) від чоловіка))".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.