Відомий співак Віллі Токарєв звернувся до лікарів московській лікарні. Після обстеження було вирішено його госпіталізувати - потім стан різко погіршився, зараз за його життя борються лікарі. Зрештою легенда російської естради Віллі Токарєв потрапив в реанімацію в Москві.

Незважаючи на солідний вік, Віллі до сьогодні відчував себе молодим, стверджуючи, що може і віджатися, і з парашутом стрибнути. Він намагається добре одягатися і довше залишатися молодим, щоб відповідати своїй молодій дружині.

Родина співака – Кубань. Його діди були кубанськими козаками. У дитячих спогадах – пісні, які дорослі співали вечорами, зібравшись разом. Дітям іноді теж дозволяли недовго посидіти і послухати. Як-то Віллі вирішив з хлопцями заспівати перед дорослими кубанські пісні хором, вони відрепетирували і ввечері виконали. Це було несподівано. Пісні кубанських козаків він проніс у своєму серці через усе життя.

Перша касета музиканта вийшла в 1979-му, проте виявилася практично непоміченою. Зате наступна касета з гучною назвою "В шумному балагані" принесла йому популярність. Там були зібрані пісні, стилізовані під "блатні" і "ресторанні".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Токарев придбав квартиру в столиці у безпосередній близькості від Котельнічеській набережній і оселився на третьому поверсі, поруч з будинком знаходиться і його студія, де йде запис нових пісень артиста.

Нагадаємо, у мене рак: Яніна Соколова зізналася в жахливому і показала надлюдську мужність. Яніна розповіла, що їй довелося пережити за ці кілька місяців та що з нею зробила хіміотерапія.

Як повідомляв портал Знай.ua, вегетосудинна дистонія, авітаміноз, дисбактеріоз - українцям часто приписують подібні діагнози. Проте часто трапляється так, що за симптомами, які пов'язують з такими хворобами, може критися щось зовсім інше.

Також Знай.ua писав про те, що Супрун поділилася власним досвідом боротьби з інформаційними бульбашками.