Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив кумедне фото, на якому позує серед пальм у футболці з написом "Я створив монстра". Так, артист зізнався, що через крики 5-місячного сина Майкла поспав всього 3 години, побажавши всім молодим батькам сил і терпіння.

"Поспавши 3 години, знову в бій! Доброго ранку усім живим! Бажаю мамам і татам сил і терпіння😂♥️🤯🙈 ", - поскаржився Топалов. Фолловери не пройшли повз: "Спасибі, що чесно говорите про те, як воно насправді буває нелегко)", "Як я вас розумію🤪", "Що ж таке?! Чому не спить малюк і вам не дає? Хоча хто їх знає 😂 цих маленьких монстриків! ❤️ Удачі і спокійних ночей ❤️", "👍👍Така вона батьківська ДОЛЯ 😄😄😄".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.