Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив веселе відео, на якому зіграв на гітарі і переспівав хіп-хоп композицію. Так, артист зізнався, що ця ідея прийшла йому в голову, поки 5-місячний син Майкл голосно плакав і всю ніч не міг заспокоїтися.

"Не буває лиха без добра! Вночі, поки малий кричав, я знайшов круту пісню. Я рідко люблю хіп-хоп, але тут прямо заслухав вже. І вирішив сам її поспівати! Кайф! Обожнюю кантрі🤘🏻🕺🏼 ", - поділився емоціями Топалов. Фолловери не пройшли повз: "Здорово вийшло заспівати)👍👍😉", "Відмінно заспівали👍", "🔥✌🏻 Крутень💪🏻", "🔥🔥🔥Дуж круто👍", "😆 прикольно ^^", "Голос🔥🔥🔥", "Видно, втомлений🤭😁але це тимчасово)))", "👏👏👏😁✋👌👏 А виконання просто вогонь!👌", "Супер)))👍натхнення треба шукати скрізь. І пробувати себе теж....".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.