Головний герой шостого сезону найромантичнішого шоу країни "Холостяк" Іраклі Макацарія став справжнім улюбленцем українських глядачок.

Цього разу шанувальники дізнаються про його відношення до алкоголю та що найбільше полюбляє їсти завидний жених ще з дитинства, - пише "Телеграф".

По закінченню проекту "Холостяк 6" грузинський мачо та продюсер так і не зміг знайти свою другу половинку, хоча йому часто приписують романи з різними відомими дівчатами. Проте офіційних коментарів проте,що насправді відбувається зараз у його особистому житті, зірка не дає.

На днях Іраклі Макацарія розповів, що найбільше любить, а що просто на дух непереносить серед продуктів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Так, у розмові Макацарія зізнався, що його улюбленою їжею з дитинства є… смажена картопля. А ось найбільше він терпіти не може варену цибулю, хаш та манну кашу. До останньої, шоумен відчуває ненависть і досі ще з дитинства.

А ще екс-Холостяк зізнався, які у нього стосунки з алкоголем.

"Алкоголь в принципі не п'ю. Правильне харчування, я ж казав. ПП, як його називають. Максимум, що дозволяю собі, це келих червоного вина за вечерею. Це дуже навіть ПП: і для серця добре, і для тиску та кровообігу. Не можу сказати, що я часто напиваюсь, це трапляється дуже рідко. Максимум, що я собі дозволяю, це 3–4 келиха за один вечір. З міцним алкоголем останнім часом взагалі не дружу. Максимум – це якийсь коктейльчик", - каже грузин.

Однак Іраклі зізнався, що раніше, в юності, все було зовсім по-іншому.

"Раніше я любив горілку, в студентські роки багато її пив. Міг випити горілки, запити чачею, а потім ще й пивом", — розповів Макацарія", - додав він.

Дивіться: Макацарія розповів, що його намагалися споїти учасниці шоу "Холостяк"

Нагадаємо, Макацарія розповів про головну жінку в його житті.

Як повідомляв портал Знай.ua, Іраклі Макацарія отримав новий титул в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Макацарія вперше заговорив про роман з молодою українською співачкою.