В одному з торгових центрів Києва пройшла селебрітіз-презентація гри RevolVR "Дикий захід". На заході були помічені зірки українського шоу-бізнесу. Вони, як діти, грали та отримували від цього справжнє задоволення.

"Знай.uа" теж побували на презентації та поспілкувалися з гостями.

Кожен запрошений мав можливість спробував свої сили на полі гри "Дикий захід". Гравці на десять хвилин перетворювалися на справжніх ковбоїв, які стріляють один в одного за допомогою віртуального пістолета.

Женя Галич на селебрітіз-презентації гри RevolVR Дикий захід

Вони настільки увійшли в роль, що забули про присутність сторонніх і вели себе досить незвично. Хлопці повзали по підлозі, ухиляючись від пострілів, крутили головою на всі боки і кричали, коли їх "вбивали".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Приголомшливо! Я відчула себе семирічною дитиною, я дуже це люблю – стрілялки, побитися із кимось, коли можна реалізувати всі свої фантазії. Я "вбила" багатьох людей сьогодні. Знаєте, я вперше грала у віртуальну реальність, і це дуже круто", - розповіла українська співачка Анна Добриднєва.

Анна Добриднєва на селебрітіз-презентації гри RevolVR Дикий захід

Анна Добриднєва на селебрітіз-презентації гри RevolVR Дикий захід

Організатори влаштували чотири поєдинки і суперфінал, в якому переміг актор серіалу "Школа" Андрій Бойко.

"Віртуальна реальність - це насправді круто, те, що ми розвиваємося і те, що у нас є таке в Україні. Був дуже радий пограти в цю гру. Я вже не перший раз граю, може тому переміг", - коментує переможець.

Бойко розповів, що зараз повністю зайнятий творчістю – записує нові пісні, готується до концертів фан-туру серіалу "Школа".

Андрій Бойко на селебрітіз-презентації гри RevolVR Дикий захід

Актори серіалу Школа на селебрітіз-презентації гри RevolVR Дикий захід

Пограти у "стрілялку" приїхали: Сергій Бабкін, Женя Галич, Іраклій Макацарія, Яна Клочкова, Фагот і Фоззі (ТНМК), Анатолій Анатоліч, Дмитро Ступка, On I Ona, ТНМК, актори серіалу "Школа" Анна Трінчер і Богдан Осадчук, LAUD, Анна Добриднєва, Слава Соломка, Юрій Движон, група "Дітки" та інші.

Фагот на селебрітіз-презентації гри RevolVR Дикий захід

Ведучою вечора була Маша Виноградова, яка контролювала гру і створювала гарний настрій гостям.

"Мені дуже сподобалося, я років 15, мінімум, не грав, взагалі, ні в які гри, на телефоні в тому числі, мені було не до цього. Я сьогодні зрозумів, що в цих іграх є певний позитив, за той час, що відіграв, забув про все, і про роботу, і про політику, про нового президента, про корпоративи", - розповів телеведучий Слава Соломка.

Слава Соломка на селебрітіз-презентації гри RevolVR Дикий захід

Нагадаємо, минулого тижня в Києві пройшов "Бал квітів Миколи Тищенка". На заході вручали нагороди найуспішним жінкам року.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що переможці "Х-фактора" ZBSband ппрезентували свій дебютний альбом. Підтримати виконавців прийшла їхня наставниця Настя Каменських, Іраклі Макацарія, Володимир Остапчук та інші.