Телеканал 1+1 попереджає про шахраїв, які оголосили псевдо-кастинг у серіал "Школа". Зловмисники виманюють персональні дані користувачів під виглядом псевдо-кастингу у новий сезон культового серіалу.

У соціальних мережах масово шукають акторів та актрис на головні ролі і в масові сцени для зйомок.

Телеканал 1+1 офіційно заявляє, що не відкривав кастинг на новий сезон серіалу "Школа", та закликає глядачів бути пильними і не передавати персональні дані сумнівним особам. Вся інформація про кастинги в проекти 1+1 є тільки в офіційних соціальних мережах і на сайтах каналу.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, зірки популярного молодіжного серіалу "Школа" розповіли подробиці про фінал стрічки та реакцію фанатів. Актори популярного молодіжного серіалу "Школа" Ірина Кудашова, Яніна Андреєва, Марія Кондратенко та Богдан Осадчук розповіли подробиці підготовки до останнього всеукраїнського туру, у який вони вирушають вже 3 квітня.

Як повідомляв портал Знай.ua, шанувальників перелякало обліччя зірки "Інтернів".

Також Знай.ua писав про те, що українська зірка Даша Астаф'єва показала все та навіть більше.