Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість представила новий кліп на пісню "Playmate", позуючи в дуже незвичайних образах. Так, артистка виставила коротенький уривок з ролика, примірявши яскраво-рожеву перуку і масу блискіток, а ще чорне боді з намистин і пишні кучерики, прикривши соски цензурою.

"😂😂😂 дівчата , тут все зробили за вас!!! Спасибі @gen_prokyror @zdarov_jekan@zashquark", - подякувала команді Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Вогонь, Даша дуже реалістична і природна, просто Бомба", "Клас! Волосся 👏😄😄😄", "Так, я не зрозумів що там за квадратики?", "Як завжди прекрасна 👏❤🔥обожнюю ❤", "🤣🤣🤣ну,по-перше це красиво 👏😉".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.