Роками відома російська акторка, зірка комедійного серіалу "Інтерни" Христина Асмус публікувала в соцмережах знімки, де на її обличчі присутні сліди страшних побоїв. Шанувальники часто їдко жартували, мовляв це постарався Гарік Харламов. Тим не менше зараз фанатам вже не до жартів, реально — справа може бути в чоловікові.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Христина Асмус

Звичайно, насправді ніхто не вірив, що такий добрий і навіть слабохарактерний на вигляд Гарік Харламов може підняти руку на дружину, бо синці Асмус сприймалися як грим. І лише останнім часом користувачі мережі почали підозрювати, що в цій історії не все так просто.

Публікація Христини Асмус

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До прикладу, на одному з останніх фото у Асмус видно синець навіть під товстим шаром макіяжу, яким вона, мабуть, хотіла приховати його. Може, Христина тим самим дає знак своїм шанувальникам про допомогу, але це лише одна з версій того, що відбувається.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зараз популярна українська співачка TAYANNA може похвалитися успішної сольною кар'єрою і визнанням. Кожен її виступ заворожує, адже зірка не може приховати щасливої усмішки і вельми охоче демонструє її на камеру. А ось про минуле вона воліє багато не говорити. Адже ще залишився біль від зрад і побоїв. Про це стало відомо завдяки відвертому інтерв'ю для телеведучої Маші Єфросиніної. Співачка відповіла на питання про особисте життя.

Нагадаємо, Джонні Депп звинуватив Ембер Херд в брудних справах: Ілон Маск потрапив під роздачу.

Як повідомляв Знай.uа бої без правил в школі: нещасну дитину калічать щодня, на крик про допомогу закривають вуха.

Знай.uа писав, звірячий напад на українця в Польщі: з'явилася тривожна реакція прокуратури.

Дивіться відео по темі: