Відому американську реперку Карді Бі госпіталізували після пластичної операції. Як повідомляють місцеві ЗМІ, артистка порушила рекомендації по відновленню і була змушена звернутися до лікарів.

Медики радили Карді Бі скасувати кілька концертів після маммопластики і ліпосакції. Однак, реперка вирішила не витрачати час на відновлення, і повернулася до роботи.

"Напружений графік позначився на тілі, і їй було суворо заборонено виступати. Вона дуже засмучена, адже вона ненавидить підводити фанатів", - заявив інсайдер.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських похвалилася коротеньким сукнею на вечірці Позитива, а фанати залишилися у захваті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Даша Астаф'єва похвалилася дуже трепетними знімками, показавши поповнення у родині.

Також Знай.ua писав, українська реперка Alyona Alyona (Олена Савраненко), яка стрімко увірвалася у шоу-бізнес, випустила свій дебютний альбом під назвою "Пушка".