Весілля Потапа і Насті Каменських всі обговорюють вже давно, але кожен раз це було лише чутками. Але сьогодні мрії всіх шанувальників пари стали реальністю.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

23 травня репер офіційно заявив, що вони з Настею Каменських одружуються. Він опублікував відео-роботу на своєму YouTube каналі на композицію "Константа". Підпис під кліпом не залишає місця для двозначності:
"Багато хто запитує, чому ми так довго все приховували, і тут є відповіді на всі питання. Це особливий витвір, найчесніша річ, яку я коли-небудь писав. Я не назвав би це піснею, треком, синглом, хоч це і стане частиною нового альбому ПТП. Це мої почуття, частина моєї душі, мого серця. Це чесне зізнання чоловіка в коханні до своєї жінки. Зізнання для моєї дівчинки Насті Каменських, яку я люблю і на якій одружуся. Це лірика про найголовніше - про союз наших галактик, про наше кохання"

Пара може похвалитися і незвичайними запрошеннями на весілля, повідомляє ТСН.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також стало відомо і про місце проведення одруження. Це ресторан під Києвом в лісі, територія якого буде ретельно охоронятись від сторонніх очей .Вранці на літню терасу звозили техніку, квіти, а підготовка йшла повним ходом.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Офіціанти і не приховують майбутньої події.
"Так, Потап і Настя одружуються. Завтра ресторан буде повністю закритий", - говорили вони за день до весілля.

Відомо, що пара запросила на свято багато зірок, зал буде наповнений кількома сотнями гостей,а на території вже звели арку та сцену.

Раніше повідомлялось про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor".