Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротенький уривок з ліричного відео на пісню "Константа", знявшись разом з коханим Потапом. Так, 23 травня артисти офіційно зіграли весілля, довгий час приховуючи романтичні почуття від преси і шанувальників. Також Настя в ролику засвітила розкішну весільну сукню і навіть еротичну нижню білизну.

"Особливі почуття породжують особливі твори😍 Саме такими є пісні «Обіцяю» і новий хіт @realpotap«Константа»💕

Вслухайтеся в рядки нового треку @realpotap і ви все зрозумієте. Вслухайтеся в слова моєї «Обіцяю» і ви все відчуєте❤❤❤
ці Дві композиції доповнюють один одного і зливаються в єдине ціле. 💞

Дякую, @realpotap, що оберігав нас від зайвих очей, слів, постів🙏🏻Дякую, що підтримуєш мій вибір, що щастя любить тишу. 🙏🏻 Спасибі, що ми з тобою оберігаємо наше кохання🙏🏻 Нехай ненадовго, ми змогли залишити потаємні емоції і почуття тільки для нас двох! 🥰

Тепер прийшов час поділитися з шанувальниками частинкою наших почуттів! 😊Сьогодні саме той особливий і щасливий день для кожної закоханої пари❤ Ми раді поділитися з вами своїм щастям і вдячні за те, що ви розділите його з нами!
🐻💎 #BearAndDiamond", - поділилася радістю Каменських.

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Чекала цього з першої пісні Потапа і Насті "Не пара"", "Щастя вам і любові довгої-довгої. Дуже красиві і талановиті 💕", "О Боже, це сталося!✨", "Я вас щиро вітаю ❤️💍 як я цього вже чекала 🙏🏽❤️❤️", "Я в шоці, не дарма стільки чуток раніше було))", "Щастя любові і благополуччя молодим😍😍".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.