Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр з передвесільної фотосесії, позуючи біля вікна в халатику з написом "наречена". Так, артистка та її коханий, продюсер Потап нарешті одружилися 23 травня, хоча довгий час приховували романтичні стосунки від преси і прихильників. Варто відзначити, що Настю частенько називають українською Кім Кардашьян, можливо, тому виконавці навіть обрали однакову дату торжества. Нагадаємо, Каньє Уест і Кім Кардашьян зіграли весілля 24 травня 2014 року.

"#bride#bearanddiamond 🐻 💎", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Вдалого весілля💎🐻", "Вітаю, бажаю вам великого людського щастя, кохання і сімейного затишку і багато багато дітей, ви ідеальна пара 😍👌👍🔥😘", "
Шикарно))", "Вітаю! 🎉♥️", "Щастя ВАМ величезного !!!!!!😘 Любові нескінченної !!!!!!!! Будьте щасливі 🙌😘", "найкрасивіша наречена 💎❤️".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.