У четвер, 23 травня улюблена пара українців Потап і Настя Каменських нарешті узаконили свої стосунки. Раніше зоряна наречена вже продемонструвала образ - зачіску і макіяж. Також в мережі опублікували відео з урочистої церемонії. А зараз шанувальники Каменських можуть побачити її сукню.

Для церемонії Настя Каменських обрала бездоганну весільну сукню від Luxury Bridal Store "Novias". Святкове вбрання вигідно підкреслило фігуру нареченої. Весільна сукня Насті Каменських – облягаюча, співачка зробила вибір на користь популярного сьогодні фасону – "рибка".

Олексій Потапенко і Настя Каменських щиро закохані і щасливі, тому вони вирішили поділитися своєю радістю з шанувальниками. На весільній церемонії з'явилося багато українських селебрітіз, серед яких Тіна Кароль, Оля Полякова, Юрій Горбунов та інші.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худий.