Відома королева епатажу, телеведуча і зірка передачі "Хто зверху" Леся Нікітюк стала гостем програми "Іспит з Єфросиніною", де відверто розповіла про себе багато чого.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Розмови стосувалися багатьох особистих тем життя, як наприклад взаємовідносин з Сергієм Притулою. Леся чесно сказала, що спочатку їй було важко, так як Притула постійно тисне своєю геніальністю. Після того, як у нього не вийшло її задавити, вони стали близькими друзями і нещодавно Сергій зі своєю дружиною Катериною навіть кликав її на сімейні посиденьки. Нікітюк з захопленням заявила, що ця вечеря тривала до 6 ранку.

Леся Нікітюк і Сергій Притула
Леся Нікітюк і Сергій Притула

Телеведуча зізналася, що їй було важко приходити в шоу "Хто зверху" після Катерини Варнави, так як їх постійно порівнювали.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Але я постійно після когось приходжу. То після Бадоєвої, то після Варнави" - пожартувала дівчина.

Катерина Варнава
Катерина Варнава

Також, Леся розповіла і про зміни у своєму особистому житті. Вона зізнається, що планує незабаром вийти заміж, щоб створити сім'ю і завести дітей. Для цього вона навіть встигла кардинально змінити свій графік.

Нікітюк стверджує, що весілля однозначно буде веселим:
"Звичайно, воно буде веселим. Я ж його проведу. Я його організую, я його проведу і я на цьому весіллі буду нареченою."

На питання про витрати на весілля та її підготовку Леся також відкрила певні подробиці:
"Думаю, що Боженька знає, як нам краще. І якщо цей день настане, ми будемо збирати гроші разом. Хоча я собі, як порядна дівчина, вже відклала. Я б хотіла якісь моменти взяти на себе. Головне, щоб батьків це ніяким чином не стосувалося. Щоб вони прийшли як гості".

Нагадаємо, Никитюк вперше розповіла про бурхливий роман.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кароль засвітила обручку, фанати гадають від кого.

Також Знай.uа писав, Камінська переплюнула Лободу величезними губами.