Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив яскраве п'ятничне фото, позуючи в улюбленій футболці з написом "Я створив монстра" і дзеркальних сонцезахисних окулярах. Так, артист запропонував шанувальникам "відключити голови", а їх потішила Регіна у відображенні лінз.

"Тут повинна бути якась чергова розумна цитата чи моя мисля😂😂😂🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️🙄🙄🙄🙄 але ні.
Врятую вас! Гарної п'ятниці. Відключаємо голови потихеньку! Обіймаю і люблю всім серцем! ", - поділився радістю Топалов. Фолловери взялися коментувати: "Блін Класна у Вас сім'я )))прям радуєте позитивом😁", "Дякую за позитив)))а в окулярах відображення, фотографа,,)))", "Тут не потрібно розумну думку. Позитивна фотка і мила посмішка і ніяких зайвих слів.", "Ви такий класний,живий і справжній,без фальші і лицемірства,прям задоволення вас дивитися і читати!!!Обожнюю вас з Регіною❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще