Поп-група Open Kids оголосила масштабний кастинг на нову учасницю колективу. У кожної талановитої дівчинки з'явився шанс стати частиною команди відомого проекту і потрапити до складу популярної групи.

Як розповів "Знай.uа" продюсер групи Юрій Петров, в Open Kids може потрапити будь-яка талановита дівчинка, яка готова до змін і хоче розвиватися.

"Нам потрібні супер яскраві, харизиматичні, талановиті, професійні, в плані вокалу і хореографії, акторської майстерності, бажано, з досвідом на сцені. У той же час, ми готові розглядати будь-яких дівчат, які відчувають, що вони можуть бути на місці Open Kids, у яких є потенціал, якщо чогось не вистачає, ми готові навчити, розкрити в Open Art Studio - у нас є всі можливості. Тобто, якщо ми зрозуміємо, що є людина, у якої не вистачає досвіду в тій або іншій сфері - вокал, танці, акторська, але вона харизматична, зі своїми класними якостями, ми готові зробити вибір на їхню користь", - коментує критерії відбору продюсер групи.

В Open Kids поки що 5 учасниць, але незабаром одна з них покине проект

Продюсер не став розкривати, хто саме з нинішніх учасниць покине групу, але точно відомо, що нова дівчинка когось замінить.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За шість років роботи на сцені Open Kids досягли небувалого успіху: збирали тисячні зали на концертах. Це перша популярна група в Україні, яка показала, що дитячий шоу-бізнес може бути цікавим і якісним. Дівчата створили гідну конкуренцію дорослим топ-артистам.

Що ж необхідно зробити, щоб стати частиною популярного колективу?

  1. Необхідно зняти відео, в якому ви співаєте свою улюблену пісню Open Kids і викласти на своїй сторінці в Instagram з хештегом #хочувopenkids, відзначити офіційну сторінку @open_kids, а також написати трохи про себе і чому саме ви повинні стати учасницею групи;
  2. Вік учасниць 14-20 років;
  3. Уміти гарно співати й танцювати;
  4. Бути підписником @open_kids в Instagram;
  5. Прийом заявок до 17 червня 2019 року.

Будуть відібрані кращі відео-візитки, а 24 червня в Open Art Studio відбудеться півфінал, де топ-50 претенденток пройдуть кастинг, за результатами якого всього 4 учасниці пройдуть далі. Але що саме буде очікувати топ-4 найкращих, команда Open Kids обіцяє оголосити найближчим часом!

"Ну що! Ми бажаємо всім удачі. Будемо брати участь у перегляді відео-візиток, обов'язково прийдемо підтримати кожного на кастинг. Ну і, звичайно ж, готуємося взяти до себе в команду новачків!" - коментують майбутню подію учасниці групи Open Kids.

Нагадаємо, раніше українська співачка СолоХа познущалася над зірками Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Кріпосної" Катерина Ковальчук побувала на Каннському кінофестивалі.

Також "Знай.uа" писав, що Нікіта Добринін здивує своїм вибором в фіналі "Холостяка".