Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найсокровеннішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram миле фото з молодшою дочкою Тільдою, яку народила в минулому році.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Лободи в соцмережі, вона позує з малятком на руках у пляжному образі. На ній короткі пошарпані джинсові шорти і біла сорочка оверсайз. Світлана ніжно пригортає дочку до грудей, не показуючи її обличчя. Громадськості досі невідомо, хто батько Тільди, але в пресі і соцмережах ходять чутки, що Лобода народила від лідера групи Rammstein Тілля Ліндеманна.

У підписі цього зворушливого фото Світлана Лобода написала: "Нашій любові 1 рік. #Тільда". Очевидно, що таким чином співачка привітала крихітку з Днем народження. Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи і вгадувати, хто ж насправді є батьком дівчинки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.