Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила показати шанувальникам відверте фото і похвалитися, що святкує 40-й День народження.

Схоже, телезірка анітрохи не турбується з приводу свого віку і святкує День народження в рожевому платтячку, яке оголило довгі стрункі ноги. Як видно, під цим вбранням немає білизни, але Маша здається, цього не помічає. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі немає макіяжу.

У підписі до фотографії вона оригінально привітала себе з святом. "Ну, що ж, тепер можна пустувати!!! #40", - написала вона. Шанувальники не залишили без уваги таку яскраву публікацію зоряної телеведучої. Машу засипають компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.