Настя Івлєєва – відома російська телеведуча, актриса і відеоблогер. Дівчина прославилася завдяки Instagram, а також як ведуча телепередачі про подорожі "Орел і Решка. Перезавантаження". Івлєєва також має своє власне шоу, в яке запрошує зіркових друзів, воно виходить на YouTube. Настя активний користувач соцмережі Instagram, де у неї налічується майже 12 мільйонів підписників. Свою аудиторію Івлєєва часто радує новими фото і видеопостами.

Цього разу Настя Івлєєва вирішила показати шанувальникам результати експериментів із зовнішністю. На фото можна побачити, що телеведуча і блогер змінила зачіску – постригла волосся і зробила гарну укладку. Але найбільше уваги сама Івлєєва привернула до того, що взула босоніжки на підборах. При цьому одягнена вона у довгу чорну футболку і рожеві шорти. А відображена в дивній позі, сидячи навпочіпки і задерши ногу.

У підписі до фотографії Настя Івлєєва написала: "Я одягла підбори і з цього приводу вирішила сфотографуватися, а то ніхто не повірить". Треба сказати, що шанувальники блогерки і телеведучої неоднозначно відреагували на таку фотографію свого кумира. Одні засипають зірку компліментами і підбадьоренням, а другі критикують за такі експерименти із зовнішністю.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.