Стало відомо, що відомий російський режисер Павло Лунгін у понеділок, 27 травня, потрапив у лікарню в критичному стані. Про це повідомив Telegram-канал Mash.

За інформацією джерела, Лунгіна привезли на "швидкій" в одну з московських лікарень через проблеми з серцем.

Пізніше з'ясувалося, що 69-річний режисер вже пройшов обстеження в клініці. Після цього його негайно відправили в реанімацію. Зараз Павло знаходиться у важкому стані.

Варто відзначити, що Лунгін має звання народного артиста РФ, лауреат Каннського кінофестивалю. У числі його робіт: "Таксі-блюз", "Луна-парк", "Весілля", "Бідні родичі", "Острів" та інші фільми.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що відома українська актриса театру і кіно Ада Роговцева потрапила в лікарню. Причина госпіталізації невідома.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові у віці 52 роки помер співзасновник мистецького об'єднання "Дзиґа" Маркіян Іващишин.

Також портал Знай.uа писав, що міський голова Запоріжжя Володимир Буряк потрапив у лікарню з інфарктом.