Українська актриса театру і кіно Олеся Жураковська розповіла про новий важливий проект на ТБ, в якому вона бере участь. Як повідомила вона "Знай.ua", Новий канал розпочав зйомки серіалу "Перші ластівки" про буллінг в школах. Одну з ролей у серіалі зіграє Жураковська.

"Тема, про яку зараз мало говорять у нас – буллінг в школах. Запустили молодіжний трилер під назвою "Перші ластівки". Далі у мене буде ще два цікавих проекти, але вони ще в запуску", - розповіла актриса.

Олеся Жураковська на зйомках серіалу

Крім того, Жураковська поділилася, де і як їй подобається відпочивати.

"Знаєте, я протягом року побувала в 56 містах, так що навряд чи я буду відпочивати на території України. Оскільки мені довелося попрацювати в дуже багатьох місцях. Швидше за все, щоб переключитись, я поїду за кордон. Я люблю подорожувати", - поділилася актриса.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вона зізналася, що подорожі дуже її надихають. Завдяки цьому вона дізнається нове – країни, міста, людей, культури.

Олеся Жураковська

Також Жураковська прокоментувала політичну ситуацію в Україні.

"Відбулися демократичні вибори. Далі подивимося, як все буде розвиватися. Те, що демократичний вибір, по-моєму, ні в кого не викликає ніяких сумнівів - це найголовніше", - розповіла вона.

Українська актриса Олеся Жураковська

Відзначимо, що "Перші ластівки" - серіал "Нового каналу", який розповідає про підліткові проблеми: дорослішання, статеве дозрівання, прийняття себе і формуванні особистості. Зйомки нового проекту проходять у Києві.

Акторський склад наполовину укомплектований з акторів-початківців. Компанію їм складуть досвідчені актори Вікторія Литвиненко, Олеся Жураковська, Ніна Набока, Даша Трегубова, Сергій Кияшко, Костя Жовтневий.

Серіал Перші ластівки

Серіал Перші ластівки

45-річна актриса активно знімається в кіно, грає в театрі. Будує телекар'єру. Була ведучою шоу "Зважені і щасливі", де разом з учасниками схудла на 30 кг

Олеся Жураковська в театрі

Олеся Жураковська на шоу Зважені та щасливі

Нагадаємо, в Києві відбулася гала-прем'єра мультфільму "Секрети домашніх тварин 2". Українські зірки відвідали захід і першими подивилися мультфільм. Олесю Жураковський теж помітили в кінозалі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські зірки побували на прем'єрі французької мелодрами "Полуничка".

Також Знай.ua" писав, що раніше в Києві відбулася прем'єра фільму "Шахрайки". Українські зірки відвідали захід і першими переглянули кінострічку.