Чемпіон Росії з ляпасів Василь "Пельмень" Камоцький провів поєдинок проти Кирила Терешина, відомого за прізвиськом "Руки-Базуки".

Відповідне відео опублікували у мережі.

"Пельмень" поклав Кирила з першого разу - через потужний ляпас "Руки-Базуки" опинився на підлозі під шоковані коментарі глядачів, які точно не очікували такої безславної поразки зірки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також у британській пресі з'явилося повідомлення про особисте життя синтолового інтернет-фріка Кирила Терешина, відомого як "Руки-базуки". Як повідомляє видання The Sun, а слідом за ним і Lenta.ru, обраницею Кирила стала не менш скандальна пані Олеся Малібу.

Олеся прославилася в Мережі величезними губами і грудьми, а також яскравим "блондом" – дівчина дуже прагнула бути схожою на ляльку Барбі, а вийшло щось моторошне. На щастя, Олеся вчасно схаменулася, перефарбувалася в більш природний русявий колір та зменшила своє "достоїнство", щоб знайти чоловіка. І ось він прийшов – Кирило Терешин особистість хоч і своєрідна, але Олесі, здається, і таке зійде.

Пара записала відеоролик, де Малібу розповідає про зроблену їй пропозицію. За словами дівчини, Терешин пообіцяв подарувати їй обручку з діамантом і букет із 101 троянди.

Пізніше Малібу опублікувала у своєму Інстаграмі спільну фотографію з коханим. Там же Малібу розповіла, яку весільну сукню вона хоче – з відкритою спиною, без подъбника та з розрізом на правій нозі "щоб чорна пантера теж веселилася, ну і, звичайно, декольтованій. Хто може допомогти? Відгукніться, буду рада, ніде не можу знайти таку модель", — пише наречена.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, наречена Кирила Терешина Олеся Малібу розповіла про брудних подробицях його особистого життя – "оральне отвір".

Нагадаємо, Олеся Малібу послала "синтолового качка" "до чортової матері" за те, що він не захотів чекати першої шлюбної ночі і зажадав від дівчини інтиму.

Як повідомляв портал Знай.uа Руки-базуки злив в мережу інтимне відео з зіркою "Дом-2"

Також Знай.uа писав, що зірка інтернету і "синтоловий качок" Кирило Терешин, якого прозвали "Руки-базуки", позбувся своєї гордості. Йому вирізали імпланти в литках ніг. Він дуже ними пишався і називав їх "ноги-ракети".