Зірка інтернету і "синтоловый качок" Кирило Терешин, якого прозвали "Руки-базуки", позбувся своєї гордості. Йому вирізали імпланти в литках ніг. Він дуже ними пишався і називав їх "ноги-ракети".

Терешин прославився після того, як закачав в біцепси рук синтол і збільшив таким чином їх розміри до 62 сантиметрів. Багато хто вважає його божевільним, називають фріком і вказують на можливі проблеми і незворотні наслідки, які можуть призвести навіть до ампутації рук.

Однак Кирило має намір домогтися популярності будь-яким шляхом і не збирається зупинятися в своїх модифікаціях. Так, він звернувся до пластичного хірурга з наміром встановити імпланти в литкові м'язи.

Бажання "синтолового качка" виконано, і він отримав довгоочікувані "ноги-ракети". Однак щастя хлопця було недовгим.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

З'ясувалося, що ходити з ними можливо, але вкрай дискомфортно. Імпланти в литкових м'язах викликали болі в ногах і високу температуру.

Терешин вирішив, що таких мук не варті навіть "ноги-ракети" і ліг на стіл хірурга для видалення імплантів.

"Тепер на ногах залишилися шрами", - сумно повідомив Кирило.

Раніше повідомлялося, що зірка соцмереж Кирило Терешин, відомий також як "Руки-базуки", нещодавно виклав на своїй сторінці в Instagram фото, яке не на жарт стурбувало його шанувальників.

Нагадаємо, скандальний Кирило "Руки-базуки" при смерті, фанати благають його одуматися. Нове фото Кирила не на жарт налякало мережу.

Як повідомляв Знай. ua, "Руки-базуки" побила дівчина: ганебне відео.

Знай. ua писав, що вельми інтимний скандал зірвав весілля зірки Будинку-2. Учасниця "Дому-2" послала "синтолового качка" до чортової матері.