Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася несподіваною грамотою, про яку мріяла довгі роки. Так, артистка потрапила в Книгу рекордів Росії за свій фірмовий шпагат, якими так вміло протирала найнезвичайніші поверхні у багатьох куточках світу. Анастасія зазначила, що її шпагат досяг 2 метри 25 сантиметрів у ширину, спробувавши принизити недоброзичливців.

"Я завжди жартувала, що мій шпагат гідний Книги рекордів Росії. Сьогодні це сталося. Шпагат зафіксований і занесений! 2,25!!! Я йшла і билася за володіння балетним тілом довгі роки навчання. І хто б не хотів зневажливо відгукуватися про мої досягнення, ловити на мені хайп, піар та інші витівки, я не здамся. Сьогодні у мене в гостях були конкурсантки на звання Міс Російського Радіо. Вони побачили той піт і ту силу, яку я виробляю в залі. Легкість виконання будь-якої вправи не дається просто так. Це праця. Злими язиками чесати хейтерам набагато легше, зло воно простіше дається. А ви виправтесь і почніть жити Красиво. Гайда за мною в спортивний зал. Поганяємо резиночкою? Тоді і на злість, і ненависть часу не буде. Приклад - самодостатні жінки, хто живе без оглядки на засудження. Заможним людям не до зла. Тому я невтомно буду радувати вас своїми заняттями і шпагатами. І пам'ятайте, він вже занесений у Книгу Рекордів Росії. І першим з цим досягненням мене привітав Леонід Закошанський!!!🌺 @leonidzakoshanskiy А з дівчатками ми так душевно поспілкувалися! Спасибі, дорогі, прийду підтримати вас на конкурсі 4 го червня.🙏🏻 Ви чудові!🙏🏻 Проведіть пальцем..😉 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж не змогли привітати хитру балерину, адже та вирішила приховати коментарі, щоб не нариватися на критику.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.