Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним кадром, позуючи у відвертому вбранні для культового глянцю Vogue. Так, артистка позувала в коротенькій шовковій сукні з глибоким декольте, недбало прикрившись масивним піджаком, а доповнила образ елегантною сумочкою і виразним вечірнім макіяжем.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @vogue_ukraine", - поділилася емоціями Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Знову чорний? Мадам елегантність 😍", "вбиваєш💔🔫😍", "Люблю цю фотосесію, шикарно♥️", "Сексі гьорл🔥", "Ти моя найкраща 😘😘😘", "ваууу", "ну не можна бути такою нереально красивою", "Королева", "Скільки в одній людині емоцій👏💕".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.