Голлівуд готується до весілля відомих та знаменитих. ЗМІ не припиняють писати про гучний роман ще однієї зіркової пари. До вівтаря незабаром підуть 44-річний Хоакін Фенікс і 34-річна Руні Мара.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Роман знаменитостей розпочався на роботі, та й познайомилися вони на знімальному майданчику.

Для нових пліток приводом стало фото Руні. Папараці на дніх сфотографували жінку, яка прогулювалась містом та ходила по магазинах Лос-Анджелеса. На знімку помітили на її руці каблучку з великим діамантом на безіменному пальці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А вже на наступний день очевидці бачили Руні разом з Хоакіном на заняттях з карате, і вона знову продемонструвала свою прикрасу. Представники акторів поки ніяк не прокоментували цю інформацію.

Додамо, що зіркова пара познайомилися під час зйомок фільму "Марія Магдалина" (Mary Magdalene) ще три роки тому в 2016-му. А два роки тому рука об руку прийшли на Каннський фестиваль. Своє особисте життя закохані не афішували і їх разом не часто можна було побачити на людях. І для Руні, і для Хоакіна цей шлюб стане першим.

Нагадаємо, "бджілка" Гросу похвалилась обручкою. Шануваьники вітають зірку з одруженням.

Як повідомляв раніше Знай.ua, старша донька Арнольда Шварцнеггера виходить заміж за зірку супергеройських фільмів Кріста Претта.

Також портал Знай.ua писав, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.