Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує у "дорослому" образі. Дівчина зображена сидячи в кафе за чашкою кави. На ній темна строката кофточка, волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Аліна з посмішкою дивиться в камеру, вона чуть витягла руку, демонструючи руку з обручкою. Однак шанувальники помітили дві обручки і вирішили, що Аліна таємно вийшла заміж.

Популярні новини зараз
Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.