Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Марія, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість поділилася своїми грандіозними планами.

Маша Полякова
Маша Полякова

Про це дівчина повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Хтось з вас хотів стати лідером? Або можливо хтось хотів побувати у Верховній Раді та дізнатися про політику більше?" - пише Полякова-молодша.

Далі дівчина повідомляє, що подала заявку на участь у кампанії Girl2LeaderUkraine, яка пройде 11 жовтня 2019 року. Там зберуться дівчата з усієї України, кому цікаві гендерні аспекти і гострі проблеми суспільства, під куполом Парламенту разом з Послом та іншими спікерами.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Життя посміхається лідерам! Зустрінемося у Верховній Раді!" - написала Марія.

В коментарях українці реагують по-різному:

"Починається", "Гасіть світло, поперло бидло догори", "Молодець", "Маша, тьи дуже красива і розумниця. Хочу таку доцю", "Клас".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.