З'явилася інформація, що зірці серіалу "Гра престолів" Емілії Кларк в свій час пропонували зіграти головну роль в фільмі "50 відтінків сірого". Однак, британська актриса відмовилася від такої відвертої картини. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання The Hollywood Reporter.

Емілія Кларк
Емілія Кларк

Так, за інформацією журналістів, головною причиною її відмови послужили занадто відверті сексуальні сцени у фільмі, повідомляє видання Politeka.

"Сем Тейлор-Джонсон – просто чарівниця. Я люблю її, і я вважаю її бачення цієї історії прекрасним. Але останній раз, коли я з'явилася оголеною перед камерою - це у «Грі престолів». І це було дуже давно. Після цього єдине питання, яке мені задавали, стосувалось цієї сцени. І це страшенно дратувало. Адже я зробила це заради свого персонажа, а не для того, щоб показати якомусь хлопцеві свої груди" - сказала мати драконів.

При цьому дівчина зазначив, що фільм був наповнений чуттєвістю і сексом, через що було б необхідно знаходитись оголеною більшу частину часу.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"В «Грі престолів» це була маленька сцена з оголенням. Я не можу взяти участь у зйомках цього проекту, адже не зможу більше дивитись кому-небудь в очі", – в завершенні зазначила Емілія.

Варто відзначити, що фінальна серія "Гри Престолів" підірвала мережу і розбила серця фанатам. Але не тільки шанувальники культового серіалу відчували себе пригніченими - головним акторам картини теж довелося несолодко.

Після прочитання сценарію финальної серії Емілія Кларк, яка виконала роль матері драконів, багато плакала і навіть вийшла з дому, щоб кілька годин ходити по околицях, а потім повернулася з пухирями на ногах.

Кіт Харінгтон (Джон Сноу) і того більше - загримів у клініку з депресією і алкоголізмом.

Нагадаємо, Джордж Мартін остаточно заплутав фанатів "Гри престолів".

Як повідомлялося раніше, фінал серіалу "Гра престолів" викликав лютування фанів через кіноляпи.

Також, мати драконів Емілія Кларк прикрасила популярний глянець в прозорому вбранні.