Софі Тернер, яка зіграла роль Санси Старк у серіалі "Гра престолів", опублікувала чарівну фотографію. На знімку Софі являє собою зразок строгості – точно, як її героїня в легендарному серіалі. З підпису до фото стає зрозуміло, що дівчина знялася для модного жіночого журналу The Edit.

На фотографіях, які Софі опублікувала у своєму Instagram, вона постала в стильному образі. Для фотосесії акторка одягла оригінальний костюм молочно-білого відтінку, який складається зі штанів, блузи і піджака, який дівчина накинула на плечі. До того ж, Софі приміряла ще кілька схожих образів, з піджаками і елегантними блузами.

У підписі до фотографії Софі розповіла про зйомки і вбрання, яке приміряла. "Мої вбрання (і один з моїх найулюбленіших знімальних днів) для The Edit вийшли, і я хочу жити в цьому одязі вічно", - зворушливо написала актриса.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Санса Старк розповіла про продовження "Гри престолів".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Гри престолів" кардинально змінила імідж.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Гри престолів" таємно вийшла заміж.